Burn-out coaching:

Burn-out coaching is een professionele begeleidingsvorm gericht op het herstel en de preventie van burn-out. Een burn-out coach biedt individuele ondersteuning aan mensen die kampen met overmatige stress, uitputting en emotionele uitdagingen. De coach helpt cliënten bij het identificeren van stressoren, het ontwikkelen van coping-strategieën, en het herstellen van balans in hun leven. Door middel van gesprekken, advies en praktische oefeningen, ondersteunt een burn-out coach bij het herwinnen van energie, veerkracht en welzijn. Het uiteindelijke doel is om cliënten te helpen hun burn-out te overwinnen en een gezonder, evenwichtiger leven te leiden.

een burn-out coaching is op doorverwijzing van de huisarts. Dit met de reden dat enkel een huisarts een diagnose burn-out kan stellen en mee waakt over de fysieke klachten die met een burn-out gepaard gaan. Een traject betreft gemiddeld 5 tot 8 gesprekken.

Coaching rond een specifieke topic:

je bepaalt zelf het doel van de coaching en het aantal gesprekken.

Coaching rond specifieke onderwerpen is een vorm van persoonlijke begeleiding die zich richt op het verbeteren van vaardigheden, kennis, of prestaties op een bepaald gebied. Of het nu gaat om loopbaanontwikkeling, leiderschap, gezondheid, relaties, of een ander specifiek thema, een coach biedt individuele begeleiding en ondersteuning. Dit omvat doorgaans het stellen van doelen, het identificeren van obstakels, het ontwikkelen van strategieën, en het meten van vooruitgang. Door middel van gestructureerde gesprekken en gerichte activiteiten helpt een coach cliënten om hun persoonlijke en professionele groei te bevorderen en specifieke uitdagingen aan te pakken. Het doel is om concrete resultaten te bereiken en te gedijen op dat specifieke terrein.

KernTalenten-analyse:

het doel is je KernTalenten te bepalen en het traject bedraagt een 4-tal gesprekken.

Een kerntalentenanalyse is een diepgaande beoordeling van de unieke combinatie van aangeboren talenten, vaardigheden en interesses van een individu. Deze analyse heeft als doel iemands intrinsieke motivatie, sterke punten en potentieel te begrijpen. Tijdens een kerntalentenanalyse worden verschillende methoden en instrumenten gebruikt om iemands diepste drijfveren en natuurlijke aanleg te identificeren. Deze inzichten kunnen helpen bij loopbaankeuzes, persoonlijke ontwikkeling en het verbeteren van levenskwaliteit. Het doel is om te ontdekken waar iemand echt in uitblinkt en wat hen voldoening geeft, om zo gerichte stappen te zetten richting een bevredigend en succesvol leven.